Zelfgemaakte of geoogste producten in onze

Boerderijwinkel

Naast een zorgboerderij hebben wij ook een boerderijwinkel. Onze boerderijwinkel biedt enorm veel keuze in (lokale) streekproducten van de boerderij. Zorgboerderij “Boer” Hans biedt producten aan die worden gemaakt of geoogst door onze “hulpboeren”. De verkoop van onze producten maakt de “hulpboeren” trots op een resultaat, waaraan zij zelf hebben bijgedragen. 

Onze producten komen van de boerderij en dat maakt ze uniek. De volle en pure smaken, de omgeving, de dieren, de vriendelijkheid en gastvrijheid van onze “hulpboeren” maakt het een verhaal waar wij trots op zijn! Zorgboerderij “Boer” Hans is hét adres voor verse en eerlijke producten en een gezellig en bijzonder bezoek. 

De boerderijwinkel is geopend van maandag tot en met zaterdag tussen 8.30 en 16.30 uur
Onze “hulpboeren” en medewerkers staan graag voor u klaar!

“De verkoop van onze producten maakt de “hulpboeren” trots!”

Assortiment boerderijwinkel

Ons assortiment hebben wij met zorg samengesteld. Onze boerderijwinkel is specialisten in:

  • Het hele jaar verse eieren van onze kippen op de zorgboerderij
  • Het hele jaar door uien en aardappelen van ons land
  • Meer dan twintig verschillende soorten groenten uit eigen tuin
  • Streekproducten zoals verse appelmoes
  • Seizoensgebonden producten zoals bloemen in het voorjaar maar ook onze welbekende kerstbomen in de winter
  • Zelf gekapt hout voor de openhaard

Voedselbank

Bij een overschot aan producten doneren wij aan de voedselbank. De voedselbank zamelt voedseloverschotten in. Mede door onze voedseldonatie kan de voedselbank zo’n 5 % van de huishoudens die in Nederland in armoede leven helpen. Er leven in Nederland bijna 1 miljoen mensen onder de armoedegrens. Door te doneren aan de voedselbank laten wij zien verder te kijken dan onze boerderij en leren wij onze “hulpboeren” hoe belangrijk het is aan andere mensen te denken. Ook als je deze mensen niet kent. Wil jij ook voedsel geven? Mail de voedselbank via welkom@voedselbankennederland.nl.